Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για την δολοφονία του 41χρονου

Ανακοίνωση για την εν ψυχρώ  δολοφονία του 41χρονου στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης, σήμερα Μεγάλο Σάββατο (4/5), εξέδωσε η Αστυνομία.

Στην ανακοίνωση της ΕΛΑΣ επιβεβαιώνει ότι το θύμα δέχθηκε δύο σφαίρες από πυροβόλο όπλο.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

«Μεσημεριανές ώρες σήμερα (04-05-2024), στην περιοχή της Σταυρούπολης εντοπίστηκε νεκρός στο οδόστρωμα, 41χρονος ημεδαπός, φέρων δύο τραύματα από πυροβόλο όπλο.

Στο σημείο μετέβη συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος για εξερεύνηση του χώρου.

Προανάκριση διενεργούν αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης».

Νεκρός με σφαίρα στην πλάτη

Σύμφωνα με πληροφορίες από την τοπική ιστοσελίδα thestival.gr , το θύμα της επίθεσης μόλις κατέβηκε από το μηχανάκι, έβγαλε το κράνος και δέχτηκε μια σφαίρα στην πλάτη.

Οι δράστες της επίθεσης επέβαιναν σε ένα κόκκινο αυτοκίνητο. Πρόκειται για δυο άνδρες μια γυναίκα. Τον 41χρονο πυροβόλησε ένας άνδρας. Ο δράστης φέρεται να πυροβόλησε δύο φορές. Η μία σφαίρα βρήκε τον δράστη στην πλάτη και η άλλη στον ώμο. Οι Αρχές εντόπισαν τον έναν κάλυκα, ενώ τον δεύτερο φέρεται να τον πήρε ο δράστης μετά τη δολοφονία.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες για το θύμα της επίθεσης είναι γεωργιανής καταγωγής και μέλος της εγκληματικής οργάνωσης.

Η δολοφονία του άνδρα έγινε δίπλα σε παιδική χαρά, μπροστά στα μάτια των πελατών παρακείμενου καταστήματος.

Ο άντρας έπεσε νεκρός όταν, ένα αυτοκίνητο χωρίς πινακίδες, στο οποίο επέβαιναν δύο άντρες μια γυναίκα, πέρασε μπροστά από τον άνδρα, με κάποιον από αυτούς που βρισκόταν μέσα στο να πυροβολεί το θύμα στη μέση του δρόμου, έξω από το μεγάλο κατάστημα στη Σταυρούπολη. .

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday η εν ψυχρώ δολοφονία έγινε για ξεκαθάρισμα λογαριασμών που αναφέρονται σε παράνομες πράξεις σχετικές με τη διακίνηση ναρκωτικών.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button