Πολιτική

«Όχι» της Ζωής σε Κασσελάκη: Απέρριψε πρότασή του για το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ

Η πρόεδρος της «Πλεύσης Ελευθερίας», γνωστοποίησε μέσω ανακοίνωσής τγς την απάντησή της στον Στέφανο Κασσελάκη.

«Δεν πρόκειται να παραστώ σε αυτό το μεταλλαγμένο κόμμα, όσο κι αν με πονάνε οι αγώνες που έδωσα για την Αριστερά μέσα από αυτό», γράφει στην ανακοίνωσή της, σημειώνοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα με αρχηγό που δεν έχει σχέση με την Αριστερά και δεν πιστεύει στα στελέχη του, ούτε τα στελέχη σε αυτόν».

Η απάντηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου

Ολόκληρη η απάντηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου έχει ως εξής:

«Δέχτηκα πρόσκληση από τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για να μιλήσω στο Συνέδριο. Προφανώς δέχθηκα πρόσκληση από τον κ. Στέφανο Κασσελάκη, μιας και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει πια.

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα με έναν αρχηγό που δεν πιστεύει ούτε στην οργανωτική δομή του ούτε στα στελέχη του και με στελέχη, που δεν πιστεύουν στον αρχηγό τους. Έναν αρχηγό που ούτως ή άλλως δεν έχει σχέση με την Αριστερά και τους αγώνες.

Ο ΣΥΡΙΖΑ για την ακρίβεια ξεκίνησε τον κατήφορο από το ’15 που πρόδωσε όλα τα όνειρα της παλλόμενης τότε ελληνικής κοινωνίας απ’ άκρη σ’ άκρη της χώρας μας. Αλλά και των κοινωνιών και των κινημάτων σε όλο τον κόσμο, που κοίταζαν την Ελλάδα με ελπίδα! Και τώρα ήρθε η ώρα του εκκωφαντικού κρότου της πτώσης.

Δεν πρόκειται να παραστώ σε αυτό το μεταλλαγμένο κόμμα, όσο κι αν με πονάνε οι αγώνες που έδωσα για την Αριστερά μέσα από αυτό, μέχρι που το άφησα, ως Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων και των Ελληνίδων. Δεν πρόκειται να συμμετέχω σε καμία επικοινωνιακή κίνηση, εντυπωσιασμού και κενών εντυπώσεων και λόγων.

Συνεχίζουμε τους αγώνες μας, τους καθαρούς αγώνες μας, μέσα και έξω από τη Βουλή, δίπλα σε κάθε πολίτη, υπερασπιζόμενοι την κοινωνία, κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε στιγμή, με πράξεις. Και καλούμε όλους τους ανθρώπους της Αριστεράς να αγκαλιάσουν την προσπάθεια της Πλεύσης Ελευθερίας.

Τους καλούμε κοντά μας, να συνεχίσουμε μαζί, να προσπαθήσουμε και να δημιουργήσουμε, όλα όσα ονειρευτήκαμε. Σας περιμένουμε στην Πλεύση Ελευθερίας, να το κάνουμε πράξη μαζί.

Ζωή Κωνσταντοπούλου, Πλεύση Ελευθερίας».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button