Οικονομία

Πώς οι ασφαλιστικοί πράκτορες θα κερδίσουν τη γενιά Ζ;

Πλέον οι ασφαλιστικοί πράκτορες έχουν τη δυνατότητα να αυτοματοποιήσουν όλες τις διαδικασίες τους και να αυξήσουν σημαντικά τα κέρδη τους, καθώς και να πλησιάσουν αποτελεσματικότερα τη νέα γενιά.

Το insurance pro είναι η υπηρεσία που ήρθε για να δημιουργήσει χρόνο, να μειώσει τα έξοδα, να αυξήσει την παραγωγή και να επιτρέψει στον κάθε ασφαλιστή να βγει έξω και να εντοπίσει νέους πελάτες ή να αφιερώσει περισσότερο χρόνο και ενδιαφέρον στους υπάρχοντες.

Για τη νέα γενιά, οι εξατομικευμένες λύσεις είναι αυτές που κερδίζουν τελικά την εμπιστοσύνη τους. Μέσω της τεχνολογίας και της ανάλυσης δεδομένων, οι ασφαλιστές θα μπορέσουν να προσφέρουν προσωποποιημένες προτάσεις ασφάλισης, που ικανοποιούν τις ανάγκες των νεότερων.

Το insurance pro η νέα υπηρεσία για ασφαλιστές

Πώς όμως θα πετύχουν όλα τα παραπάνω; Το insurance pro είναι η απάντηση. Μία υπηρεσία που παρέχει ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό γραφείο σε κάθε ασφαλιστή που θέλει να προσαρμοστεί στις τεχνολογικές απαιτήσεις της εποχής.

Βασικός στόχος της υπηρεσίας είναι να δώσει λύσεις που αυτοματοποιούν τις καθημερινές δραστηριότητες του ασφαλιστή, καθώς και την ευκολότερη διευθέτηση των εκκρεμοτήτων του.

Το insurance pro είναι ένα σύστημα που ενισχύει τον ασφαλιστή στη διαχείριση των πελατειακών του σχέσεων, μιας και μέσα από το περιβάλλον του μπορεί να διαχειριστεί όλα του τα συμβόλαια των πελατών του, αλλά και τις πληρωμές. Επίσης, ο ασφαλιστής έχει στη διάθεσή του αναλύσεις για την πορεία των εργασιών του, όπως και δυνατότητα τμηματοποίησης της αγοράς. Όλα αυτά αποτελούν πληροφορίες που στις περισσότερες περιπτώσεις οι ασφαλιστές δεν διέθεταν, διότι δεν διατηρούσαν σε ψηφιακή μορφή σημαντικά μέρη της δουλειάς τους. Πλέον όμως αυτό μπορεί να αλλάξει, δημιουργώντας έτσι νέες προοπτικές για τους ίδιους.

Ειδικότερα, τα έξυπνα εργαλεία για την προτεραιοποίηση των καθημερινών εργασιών, την αυτοματοποίηση της διαχείρισης του χαρτοφυλακίου του και η προσωποποιημένη επικοινωνία, καθιστούν το insurance pro ως την πιο εξελιγμένη εφαρμογή για τον σύγχρονο ασφαλιστή.

Οι ασφαλιστές μπορούν να συγκρίνουν 25+ ασφαλιστικές εταιρείες για να εντοπίσουν το πακέτο που πραγματικά ταιριάζει στον πελάτη τους. Οι επιλογές που έχουν αφορούν πληθώρα ασφαλιστικών κινδύνων, όπως ασφάλεια αυτοκινήτου, μηχανής, αγροτικού, φορτηγού, ταξί, σπιτιού, υγείας και σκάφους.

Ουσιαστικά, τον βοηθούν στην αποδοτικότερη διαχείριση του πελατολογίου του και την αύξηση του ελεύθερου χρόνου του, ώστε να ασχοληθεί με εργασίες που του αποφέρουν πραγματικά κέρδη.

Η τεχνολογία μετασχηματίζει τις ασφαλιστικές εργασίες

Οι συνεργάτες του insurance pro έχουν στη διάθεσή τους καινοτόμες λύσεις, όπως το Best Price Alert που ενημερώνει τον συνεργάτη στην ανανέωση συμβολαίου των πελατών του για το αν υπάρχει καλύτερη προσφορά για τις καλύψεις τους, το EasyBuy για άμεση ασφάλιση χωρίς δικαιολογητικά και τον αλγόριθμο πιθανότητας ακύρωσης ο οποίος υπολογίζει την πιθανότητα «φυγής» του πελάτη με πολύ μεγάλη ακρίβεια.

Ακόμα, το insurance pro παρέχει πλήρη συμμόρφωση με το κανονιστικό πλαίσιο (IDD/GDPR), γνωστοποίηση όλων των συνεργατών (άμεσων και έμμεσων) στις συνεργαζόμενες ασφαλιστικές εταιρείες και αναφορά στα συμβόλαια ως άμεσος διαμεσολαβητής.

Το insurance pro είναι η υπηρεσία με την οποία το insurancemarket μπόρεσε να μοιραστεί όλη του την τεχνολογία και τεχνογνωσία με τους ασφαλιστικούς πράκτορες. Με περισσότερους από 500 συνεργάτες, οι οποίοι έχουν διαχειριστεί πάνω από 500.000 συμβόλαια, αποδεικνύεται ένας πολύτιμος σύμμαχος για κάθε σύγχρονο ασφαλιστή.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button