Πολιτική

Κασσελάκης σε συγγενείς θυμάτων των Τεμπών: Στην Ελλάδα κανείς δεν τιμωρείται αν γνωρίζει κάποιον

«Να ζήσεις τη ζωή σου ειρηνικά και να πηγαίνεις στην εκκλησία. Αυτό άκουσαν οι οικογένειες των θυμάτων όταν πήγαν στο Ανώτατο Δικαστήριο της χώρας», ανάφερε ο Στέφανος Κασσελάκης, μιλώντας σε εκδήλωση του Ευρωκοινοβουλίου στις Βρυξέλλες παρουσία των συγγενών των θυμάτων των Τεμπών, στους οποίους υποσχέθηκε πως ο ίδιος και το κόμμα του δεν θα υποχωρήσουν ποτέ και θα είναι δίπλα τους. 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία υπογράμμισε πως κανείς δεν τιμωρείται στην Ελλάδα αν γνωρίζει κάποιον κι αυτό είναι εντελώς απαράδεκτο: «Δεν μπορεί ο υπουργός έχοντας λάβει επανειλημμένες προειδοποιήσεις απλώς να ισχυρίζεται πως είναι αθώος κι ο πρωθυπουργός να του επιτρέπει να θέτει ξανά υποψηφιότητα για να του εξασφαλίσει βουλευτική ασυλία».

Ο κ. Κασσελάκης υπενθύμισε πως σήμερα Τετάρτη το πρωί δήλωσε ξεκάθαρα ότι αν ο ελληνικός λαός εμπιστευτεί στο κόμμα του την κυβέρνηση της χώρας το πρώτο πράγμα που θα κάνει είναι να καταργήσει τις προνομιακές ασυλίες που απολαμβάνουν οι βουλευτές του ελληνικού Κοινοβουλίου: «Είναι θέμα ηθικής, είναι θέμα κοινής λογικής. Είναι εν τέλει θέμα δικαιοσύνης για να είμαστε όλοι ισότιμοι πολίτες ενώπιον του Συντάγματος».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button