Αθλητικά

Η «αύρα» του Ρεχάγκελ «πλημμύρισε» το Υπουργείο Αθλητισμού

Τον προπονητή της Εθνικής Ομάδας του 2004, Όττο Ρεχάγκελ υποδέχθηκε στο γραφείο του ο υπουργός Αθλητισμός, Γιάννης Βρούτσης την Τρίτη (13/2).

Να σημειωθεί πως, η επίσκεψη του θρυλικού τεχνικού στην Ελλάδα συμπίπτει με τη συμπλήρωση των 20 ετών από τον μεγάλο άθλο του EURO 2004, με τον υπουργό να τον ευχαριστεί για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τον ελληνικό αθλητισμό γενικότερα.

«Σήμερα η αύρα του Ότο πλημμύρισε το Υπουργείο Αθλητισμού. Τον υποδεχτήκαμε με συγκίνηση, καμάρι και περηφάνεια. Έναν άνθρωπο που 20 χρόνια μετά από τον πολύ μεγάλο άθλο, τον μοναδικό του ελληνικού ποδοσφαίρου, μάς έκανε την τιμή να μας επισκεφτεί και τον ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό», ανέφερε ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού.

«Μας έκανε υπερήφανους και η Ελλάδα δεν το ξεχνάει ποτέ»

Συμπλήρωσε δε, ότι «ήταν, είναι και θα παραμείνει ο εμβληματικός στρατηγός της μεγάλης επιτυχίας για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι στην καρδιά και την ψυχή όλων των Ελλήνων. Θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μας, την αγάπη μας για όλα όσα μας πρόσφερε. Μας έκανε υπερήφανους και η Ελλάδα δεν το ξεχνάει ποτέ».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button