Ελλάδα

Ζάκυνθος: Αλληλοκατηγορίες για την διακοπή της κύησης της 19χρονης

Πληθαίνουν τα ερωτηματικά γύρω από τη υπόθεση  που έχει συγκλονίσει τη Ζάκυνθο με έναν 27χρονο να κατηγορείται ότι κακοποιούσε τη 19χρονη σύντροφό του και την οδήγησε σε αποβολή του παιδιού τους.

Ο 27χρονος που αρνείται όλες τις κατηγορίες έχει πάρει προθεσμία να απολογηθεί τη Δευτέρα (23/2). Φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει το πόρισμα του ιατροδικαστή.

Φίλος ζευγαριού: «Δεν θέλανε το παιδί, η γιαγιά της… όλο το πρόβλημα ήταν στη γιαγιά της»

Σϋμφωνα με μαρτυρία φίλου του ζευγαριούστο MEGA ο 27χρονος ήθελε πολύ αυτό το μωρό και ότι η γιαγιά ήταν εκείνη που είχε θέσει ζήτημα να μην ολοκληρωθεί η κύηση δύο εβδομάδες νωρίτερα από το συμβάν.

«Ο φίλος μου το ήθελε πολύ το παιδί. Είχε χαρεί γιατί εκείνο το βράδυ είχαν έρθει σε εμένα στο σπίτι και του άρεσε, πώς και πώς περίμενε. Το ήθελε σαν τρελός», υποστηρίζει φίλος του ζευγαριού.

«Εμένα μου είχε παρουσιάσει ότι το θέμα ήταν όλο στην οικογένεια της κοπέλας. Δεν θέλανε το παιδί, η γιαγιά της… όλο το πρόβλημα ήταν στη γιαγιά της. Ότι δεν τον θέλει αυτόν λόγω του ότι είναι Αλβανός», αποκάλυψε ο φίλος του ζευγαριού.

Γιαγιά 19χρονης: «Μας απειλούσε»

Η γιαγιά της 19χρονης με τη σειρά της ισχυρίζεται: «Δεν μου άρεσε αυτός ο άνθρωπος, έδειχνε ένα αγγελικό πρόσωπο, όμως μέσα του είχε πράγματα άλλα. Με απειλούσε και απειλούσε και την μικρή και την κόρη μου» είπε χαρακτηριστικά.

Κατά της γιαγιάς στρέφονται οι φίλοι του 27χρονου

Ο παραλίγον κουμπάρος τους υποστηρίζει ότι η γιαγιά ζήτησε από τον γιατρό να γίνει έκτρωση.

«Πριν το χάσουνε το παιδί τώρα. Πριν κανά δυο εβδομάδες που είχανε πάει για εξετάσεις. Η γιαγιά δεν είχε καμία σχέση με αυτό και δεν έπρεπε να πάει καν. Όμως πήγε και είχε δημιουργήσει σκηνικά εκεί στο νοσοκομείο και στη γυναικολόγο και είχε πει να το ρίξουμε το παιδί», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ένας άλλος φίλος δήλωσε: «Το παιδί κινδυνεύει να μπει φυλακή για κάτι που δεν έχει κάνει. Η γιαγιά και η μάνα της δεν θέλουν αυτό το παιδί να έρθει στη ζωή. Το είπε ομόφωνα ότι δεν θέλω η εγγονή μου να γεννήσει ένα Αλβανάκι», αποκαλύπτει φίλος του 27χρονου.

Η 19χρονη κατηγορεί τον σύντροφό της

Η 19χρονη που βρίσκεται ακόμα σε κατάσταση σοκ από την αποβολή της κατηγορεί αποκλειστικά τον 27χρονο. Είπε χαρακτηριστικά ότι της έδωσε χάπια και της έλεγε να τα πιεί αλλά δεν την χτύπησε.

«Δεν με χτύπησε. Μου έδεσε τα χέρια και μου πάτησε το κεφάλι, μου έκλεισε το στόμα. Μου έλεγε ότι: ‘’Το έχω αποφασίσει μέσα μου. Θα σας σκοτώσω. Θα σκοτώσω και το παιδί’’. Μετά μου έβαλε κάτι χάπια. Μου έλεγε: “Πιες τα” ».

Δικηγόρος 27χρονου: «Έχω πολλά σημαντικά στοιχεία να φέρω στον ανακριτή»

Από την άλλη ο δικηγόρος του 27χρονου:

«Η μήνυση είναι μία επιλογή του εκάστοτε εντολέα. Είναι θέμα υπερασπιστικής γραμμής. Εμείς θα υποβάλλουμε όλα μας τα “όπλα”

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button